Naš vlastiti proizvodni pogon u Ivanjici, opremljen savremenom opremom za obradu drva, omogućava nam proizvodnju drvenih konstrukcija bilo koje arhitektonske složenosti u suhim, čistim, toplim radionicama naših pogona: elemente krovnih sistema, unutarnje i spoljne okvire zidova, podne grede i druge komponente buduće kuće.

Vlastita moderna proizvodnja omogućuva nam: 

  • garantuje visoku kvalitetu i strogo poštivanje uveta proizvodnje drvenih elemenata; 

  • značajno optimizira troškove izgradnje; 

  • i možemo Vam ponuditi najkvalitetnije i najunosnije rešenje! 

Za izradu drvenih konstrukcija koristimo rezanu građu evropskog kvaliteta (na slici) - suvu rezanu građu od čamovog drva koja zadovoljava savremene ekološke standarde. U šumama Ivanjice formirana je čvrsta struktura čamovog drva koje koristimo, izdržljiva, otporna na vlagu i otporna na mehaničkih oštećenja. 

Korišteno drvo ima minimalno skupljanje i ne menja svoje geometrijske karakteristike, budući da se suši u komori, što eliminira bilo kakve incidente sa sušenjem i deformacijom stabla tokom rada. Naše drvo je idealno i bez nedostataka svojstvenih prirodnoj vlažnosti drveta, koje se koristi u izgradnji "jeftinih" timova.

U proizvodnom pogonu se drvene konstrukcije tretiraju antisepticima i usporivačima vatre. Korištenje isključivo ekološki prihvatljivih materijala omogućuje vam da dobijete savršeno funkcionalan dom s prekrasnom mikroklimom.

Zahvaljujući složenom procesu kontrole kvalitete na više razina, na gradilište stižu pažljivo razvrstani i besprekorno obrađeni drveni elementi.

 

   

   

  

  

   

   

Copyright © 2024, G&G gradnja Ivanjica. Developed by Animat studio.